Spirometers

RDSM biedt u een uniek gamma spirometers aan, gaande van micro-spirometers tot desktop-spirometers. De kwaliteit van de spirometrie metingen wordt gegarandeerd door de gepatenteerde turbine. Dankzij dit unieke meetsysteem moet u uw spirometers nooit meer calibreren!

Als u diagnostische spirometers, draagbare spirometers of homecare spirometers zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Al onze diagnostische spirometers zijn uitgerust met een temperatuursensor. De weergegeven spirometriewaarden worden automatisch verbeterd naar de BTPS standaard (lichaamstemperatuur). Dankzij het gebruikte meetprincipe moeten onze spirometers bovendien niet gecalibreerd worden.

Spirometers

Al onze spirometers zijn hieronder weergegeven. Klik op de afbeelding of de naam van de spirometer om meer details te krijgen.

SpiroConnect
SpiroConnect

SpiroConnect is een draadloze spirometer met ongeëvenaarde precisie. De verticale turbine geeft een juister resultaat en moet niet gecalibreerd worden.
Spirobank 2
Spirobank 2

Spirobank 2 Smart is een diagnostische spirometer die voldoet aan alle voorwaarden voor terugbetaling. Via Bluetooth kan hij aan een iPad gekoppeld worden.
SP80-BT
Spirometer SP80-BT

SP80-BT is een Bluetooth spirometer die de belangrijkste parameters en flow-volume curve meet. Geschikt voor homecare en te koppelen aan WiPaM platform.
Datospir Peak-10
Datospir Peak-10 Peak Flow Meter

Datospir-10 peakflowmeter is een eenvoudige en kwalitatieve piekstroommeter die geschikt is voor de opvolging van astma bij volwassenen en bij kinderen
Accessoires
Spirometrie Accessoires

Spirometrie Accessoires: calibratiespuit, mondstukken, neusknijpers, filters, wegwerpturbines en vervangstukken voor onze spirometers
Spirometrie Opleidingen
Spirometrie Opleidingen

Opleidingen spirometrie voor huisartsen, arbeidsgeneeskunde, assistenten en verpleegkundigen. Zowel theoretische als praktijkopleidingen zijn mogelijk.

RDSM heeft uitgebreide ervaring met klinische studies met spirometers.

"Feit is, hoe dan ook, dat spirometrie waardevoller is dan een ECG om de premature dood na een hartaanval te voorspellen en daarvoor een deel zou moeten zijn van het doktersonderzoek."

Thomas L. Petty
français | english