rdsm

Spirometers

RDSM biedt u een uniek gamma spirometers aan, gaande van micro-spirometers tot desktop-spirometers. De kwaliteit van de spirometrie metingen wordt gegarandeerd door de gepatenteerde turbine. Dankzij dit unieke meetsysteem moet u uw spirometers nooit meer calibreren!

Als u diagnostische spirometers, draagbare spirometers, spirometers met ingebouwde pulsoxymeter of homecare spirometers zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Al onze diagnostische spirometers zijn uitgerust met een temperatuursensor. De weergegeven spirometriewaarden worden automatisch verbeterd naar de BTPS standaard (lichaamstemperatuur). Dankzij het gebruikte meetprincipe moeten onze spirometers bovendien niet gecalibreerd worden.

Spirometers

Al onze spirometers zijn hieronder weergegeven. Klik op de afbeelding of de naam van de spirometer om meer details te krijgen.

SpiroConnect

SpiroConnect

SpiroConnect is een revolutionaire turbinespirometer met ongeëvenaarde precisie. De verticale turbine geeft een juister resultaat en moet niet gecalibreerd worden

Spirobank 2

Spirobank 2

Spirobank 2 Smart is een diagnostische spirometer die voldoet aan alle voorwaarden voor terugbetaling. Via Bluetooth kan hij aan een iPad gekoppeld worden.

Spirolab

Spirolab

Spirolab New is het laatste nieuwe model Spirolab, een autonome spirometer met aanraakgevoelig kleurenscherm en ingebouwde printer.

SP10

SP10

Homecare spirometer voor de opvolging van patiënten met longaandoeningen thuis. Telegeneeskunde mogelijkheden

Datospir Peak-10

Datospir Peak-10

Piekstroommeter die voldoet aan de nieuwste criteria

Accessoires

Accessoires

Spirometrie Accessoires: calibratiespuit, mondstukken, neusknijpers, filters, wegwerpturbines en vervangstukken voor onze spirometers

Ergospirometrie

Ergospirometrie

Aeroman professional analyseert het energiemetabolisme via de ademgassen. Het toestel heeft geen calibratie nodig en is zeer kostenvriendelijk.

Spirometrie Opleidingen

Spirometrie Opleidingen

Opleidingen Spirometrie

RDSM heeft uitgebreide ervaring met klinische studies met spirometers.

Bekijk ook enkele van onze spirometrie gebruikers in actie.

"Feit is, hoe dan ook, dat spirometrie waardevoller is dan een ECG om de premature dood na een hartaanval te voorspellen en daarvoor een deel zou moeten zijn van het doktersonderzoek."
Thomas L. Petty
Schrijf u in op de RDSM nieuwsbrief voor de laatste nieuwigheden en promoties!

© 2004-2019 RDSM nv