Medisch materiaal pneumologie

RDSM is al meer dan 25 jaar specialist in spirometrie. Ook andere toestellen uit de respiratoire geneeskunde behoren tot ons gamma:

Medisch Materiaal
Medisch Materiaal

Medisch materiaal voor de specialiteiten cardiologie, pneumologie, sportgeneeskunde, arbeidsgeneeskunde en huisartsengeneeskunde, ECG en spirometrie.
Spirometers
Spirometers

Spirometers zijn medische toestellen voor het meten van de longfunctie. Onze diagnostische spirometers hebben een koppeling met het medisch dossier.
Patiënt Monitors
Patiënt Monitors

Patiënten monitors voor bedside opvolging, chirurgie of gebruik in ambulance of in het veld. Verschillende formaten beschikbaar met alle mogelijke opties.
Saturatiemeters
Saturatiemeters

Saturatiemeters voor spotmetingen of met geheugen en software voor nachtelijke metingen. We bieden ook saturatiemeters met Bluetooth en gratis app aan.
Sneltesten
Sneltesten - Teststrips

Sneltesten en POCT toestellen. RDSM biedt u een volledig gamma glucosemeters, cholesterolmeters, hemoglobinemeter, lactaatmeters en sneltesten aan.
Ergospirometrie
Ergospirometrie

Ergospirometrietoestellen: CPET voor pneumologie, cardiologie, fitness, sportartsen en atleten. Betaalbare bepaling van VO2Max, zonder calibratie.
Fietsergometers
Fietsergometers

Fietsergometers die kunnen aangedreven worden door ECG toestellen. Verschillende modellen van de merken Monark en Ergoline zijn beschikbaar.
CheckMe Tricorder
CheckMe Health Monitor

CheckMe is een toestel dat ECG, spo2, hartslag, systolische bloeddruk, temperatuur en 24-uurs ECG meet en is geschikt voor diagnostisch en thuisgebruik.
Samaritan AED
Samaritan AED - Defibrillator

Samaritan AED bestaat in volautomatische en halfautomatische versie: voorzien van een batterij- en elektrodencombinatie met een levensduur van 4 jaar.
Draadloze Toestellen
Draadloze Toestellen

Draadloze medische toestellen voor gebruik in de artsenpraktijk. ECG, spirometrie, bloedrukmeter en andere diagnostische toestellen zonder kabels.
français | english