Medische Apparatuur

RDSM maakt en verdeelt topkwaliteit medische apparatuur. Wij spitsen ons voornamelijk toe op medische apparaten in de volgende specialiteiten:

Klik op een categorie om alle medische toestellen die we aanbieden te zien.

Spirometers
Spirometers

Spirometers zijn medische toestellen voor het meten van de longfunctie. Onze diagnostische spirometers hebben een koppeling met elektronisch medisch dossier.
ECG Toestellen
ECG Toestellen

ECG toestellen met 12 kanalen en automatische diagnose. 24-uurs ECG holtermonitoring, ECG electrodes en ECG vacuumsystemen.
Bloeddrukmeters
Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters voor thuismeting, voor zorgverstrekkers en 24-uurs bloeddrukmeters. RDSM heeft meer dan 25 jaar ervaring met bloeddrukmeters.
Patiënt Monitors
Patiënt Monitors

Patiënten monitors voor bedside opvolging, chirurgie of gebruik in ambulance of in het veld. Verschillende formaten beschikbaar met alle mogelijke opties.
Saturatiemeters
Saturatiemeters

Saturatiemeters voor spotmetingen of met geheugen en software voor nachtelijke metingen. We bieden ook saturatiemeters met Bluetooth en gratis app aan.
Sneltesten
Sneltesten

Sneltesten en POCT toestellen. RDSM biedt u een volledig gamma glucosemeters, cholesterolmeters, hemoglobinemeter, lactaatmeters en sneltesten aan.
Ergospirometrie
Ergospirometrie

Ergospirometrietoestellen voor pneumologie, cardiologie, fitness, sportartsen en atleten. Betaalbare bepaling van VO2Max, zonder calibratie.
Fietsergometers
Fietsergometers

Fietsergometers die kunnen aangedreven worden door ECG toestellen. Verschillende modellen van de merken Monark en Ergoline zijn beschikbaar.
CheckMe Tricorder
CheckMe Health Monitor

CheckMe is een toestel dat ECG, spo2, hartslag, systolische bloeddruk, temperatuur en 24-uurs ECG meet en is geschikt voor diagnostisch en thuisgebruik.
Respiratoir Circuit
Respiratoire Circuits

RDSM verdeelt het gamma van Hans Rudolph, wereldleider op het gebied van accessoires voor respiratoire circuits en calibratiespuiten voor spirometers.
Audiometer PDD401
Audiometer PDD401

Audiometer PDD401 is een PC-gekoppelde audiometer met goed isolerende hoofdtelefoon en software, die volautomatisch een volledige audiometrie kan afnemen.
Huidplooimeter
Huidplooimeter

Aluminium huidplooimeter voor het bepalen van het subcutane vetgehalte. Eenvoudig in gebruik, duidelijk afleesbare en nauwkeurige schaal en stevig.
Handkrachtmeter
Smedley Handdynamometer

Smedley Handdynamometer wordt gebruikt voor meten van handkracht, revalidatie en opvolging van krachttraining. Gemaakt van hoogwaardig aluminium.
Samaritan AED
Samaritan AED

Samaritan AED bestaat in volautomatische en halfautomatische versie: voorzien van een batterij- en elektrodencombinatie met een levensduur van 4 jaar.
Digitale Microscoop
Digitale Microscoop

Digitale Microscoop voor het vergroten van huidletsels. Vergroting tot 200 maal en mogelijkheid tot opslaan van beelden op PC met meegeleverde software
Draadloze Toestellen
Draadloze Toestellen

Draadloze medische toestellen voor gebruik in de artsenpraktijk. ECG, spirometrie, bloedrukmeter en andere diagnostische toestellen zonder kabels.

Overzicht van onze produkten per pathologie.

français | english