Medische Apparatuur

RDSM maakt en verdeelt sinds 1994 topkwaliteit medische apparatuur. Klik op een categorie om alle medische toestellen te zien:

Spirometers
Spirometers

Spirometers zijn medische toestellen voor het meten van de longfunctie. Onze diagnostische spirometers hebben een koppeling met het medisch dossier.
ECG Toestellen
ECG Toestellen

ECG toestellen met 12 kanalen en automatische diagnose. 24-uurs ECG holtermonitoring, ECG electrodes en ECG vacuumsystemen.
Bloeddrukmeters
Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters voor thuismeting, voor zorgverstrekkers en 24-uurs bloeddrukmeters. RDSM heeft meer dan 25 jaar ervaring met bloeddrukmeters.
Patiënt Monitors
Patiënt Monitors

Patiënten monitors voor bedside opvolging, chirurgie of gebruik in ambulance of in het veld. Verschillende formaten beschikbaar met alle mogelijke opties.
Saturatiemeters
Saturatiemeters

Saturatiemeters voor spotmetingen of met geheugen en software voor nachtelijke metingen. We bieden ook saturatiemeters met Bluetooth en gratis app aan.
Sneltesten
Sneltesten - Teststrips

Sneltesten en POCT toestellen. RDSM biedt u een volledig gamma glucosemeters, cholesterolmeters, hemoglobinemeter, lactaatmeters en sneltesten aan.
Ergospirometrie
Ergospirometrie

Ergospirometrietoestellen: CPET voor pneumologie, cardiologie, fitness, sportartsen en atleten. Betaalbare bepaling van VO2Max, zonder calibratie.
Fietsergometers
Fietsergometers

Fietsergometers die kunnen aangedreven worden door ECG toestellen. Verschillende modellen van de merken Monark en Ergoline zijn beschikbaar.
CheckMe Tricorder
CheckMe Health Monitor

CheckMe is een toestel dat ECG, spo2, hartslag, systolische bloeddruk, temperatuur en 24-uurs ECG meet en is geschikt voor diagnostisch en thuisgebruik.
Respiratoir Circuit
Respiratoire Circuits

RDSM verdeelt het gamma van Hans Rudolph, wereldleider op het gebied van accessoires voor respiratoire circuits en calibratiespuiten voor spirometers.
Audiometer PDD401
Audiometer PDD401

Audiometer PDD401 is een PC-gekoppelde audiometer met goed isolerende hoofdtelefoon en software, die volautomatisch een volledige audiometrie kan afnemen.
Huidplooimeter
Huidplooimeter

Aluminium huidplooimeter voor het bepalen van het subcutane vetgehalte. Eenvoudig in gebruik, duidelijk afleesbare en nauwkeurige schaal en stevig.
Handkrachtmeter
Smedley Handdynamometer

Smedley Handdynamometer wordt gebruikt voor meten van handkracht, revalidatie en opvolging van krachttraining. Gemaakt van hoogwaardig aluminium.
Samaritan AED
Samaritan AED - Defibrillator

Samaritan AED bestaat in volautomatische en halfautomatische versie: voorzien van een batterij- en elektrodencombinatie met een levensduur van 4 jaar.
Digitale Microscoop
Digitale Microscoop

Digitale Microscoop voor het vergroten van huidletsels. Vergroting tot 200 maal en mogelijkheid tot opslaan van beelden op PC met meegeleverde software
Weegschaal BT
Bluetooth Weegschaal

De Bluetooth weegschaal is een precieze personenweegschaal die gewicht en BMI meet, met draadloze connectiviteit en een geheugen voor 4 verschillende personen.
Draadloze Toestellen
Draadloze Toestellen

Draadloze medische toestellen voor gebruik in de artsenpraktijk. ECG, spirometrie, bloedrukmeter en andere diagnostische toestellen zonder kabels.

Onze medische apparaten per specialiteit:

Overzicht van onze produkten per pathologie.

Waarop letten bij het kopen van Medische Apparatuur?

Bij het aanschaffen van medische apparatuur gaat u best niet over een nacht ijs. Bij RDSM begrijpen wij uw noden en gaan we prat op een ongeëvenaarde dienst na verkoop.

Onze IT-specialisten hebben een ruime ervaring met oa. koppelingen met het elektronisch medisch dossier. Voor verschillende van onze softwarepakketten konden we op die manier een link leggen tussen het EMD en de softwarepakketten van onze medische diagnostische toestellen.

Bij het aankopen van een medisch toestel kan u best rekening houden met de volgende zaken:

 • Mogelijkheden
  Uiteraard moet het medische apparaat doen waar u het voor nodig heeft. Sommige medische toestellen hebben echter bijkomende mogelijkheden, zowel op het vlak van meetresultaten als op het vlak van software mogelijkheden, die handig en nuttig kunnen blijken.
 • Betrouwbaarheid
  De metingen van het medische toestel moeten uiteraard correct en betrouwbaar zijn. Indien van toepassing moet het toestel beantwoorden aan de geldende richtlijnen en/of onafhankelijke validatieprocedures.
 • Kostprijs
  Niet enkel de aanschafprijs is van belang, ook de kosten van de accessoires en service spelen een belangrijke rol.
 • Service
  U moet kunnen rekenen op een dienst na verkoop indien er problemen zouden opduiken.
 • Gebruiksgemak
  Zowel het toestel als de software moeten makkelijk te gebruiken zijn, zodat u in de kortst mogelijke tijd de test kan afnemen of uitvoeren.
 • Koppeling EMD
  Een koppeling met het elektronisch medisch dossier verhoogt het gebruiksgemak, spaart tijd uit en vermijdt fouten bij het ingeven van patiëntgegevens. Voor verschillende medische toestellen ontwikkelden onze IT specialisten een middleware om 2 niet-compatibele softwarepakketten toch met elkaar te kunnen koppelen.
 • Onderhoud
  Onderhoud en reiniging moet zo eenvoudig mogelijk zijn.
 • Met of zonder software
  Moderne medische apparatuur wordt meestal met software geleverd om op PC te kunnen werken. Dit heeft voordelen op het vlak van gebruiksgemak, integratie en kostprijs. Steeds meer toestellen kunnen ook met een app aan een mobiel toestel gekoppeld worden, wat ook voor diagnostische apparatuur handig kan zijn bij het afnemen van testen op huisbezoek of in een ziekenzaal.
 • Draadloos vs. kabel
  Een draadloze verbinding kan handig zijn, maar kost vaak meer en kan aanleiding geven tot bijkomende connectieproblemen.
français | english