Materiaal voor Huisartsengeneeskunde

Voor huisartsen bieden we een interessant gamma van hoogkwalitatief materiaal aan:

Medisch Materiaal
Medisch Materiaal

Medisch materiaal voor de specialiteiten cardiologie, pneumologie, sportgeneeskunde, arbeidsgeneeskunde en huisartsengeneeskunde, ECG en spirometrie.
Spirometers
Spirometers

Spirometers zijn medische toestellen voor het meten van de longfunctie. Onze diagnostische spirometers hebben een koppeling met elektronisch medisch dossier.
ECG Toestellen
ECG Toestellen

ECG toestellen met 12 kanalen en automatische diagnose. 24-uurs ECG holtermonitoring, ECG electrodes en ECG vacuumsystemen.
Bloeddrukmeters
Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters voor thuismeting, voor zorgverstrekkers en 24-uurs bloeddrukmeters. RDSM heeft meer dan 25 jaar ervaring met bloeddrukmeters.
Saturatiemeters
Saturatiemeters

Saturatiemeters voor spotmetingen of met geheugen en software voor nachtelijke metingen. We bieden ook saturatiemeters met Bluetooth en gratis app aan.
Sneltesten
Sneltesten

Sneltesten en POCT toestellen. RDSM biedt u een volledig gamma glucosemeters, cholesterolmeters, hemoglobinemeter, lactaatmeters en sneltesten aan.
CheckMe Tricorder
CheckMe Health Monitor

CheckMe is een toestel dat ECG, spo2, hartslag, systolische bloeddruk, temperatuur en 24-uurs ECG meet en is geschikt voor diagnostisch en thuisgebruik.
Samaritan AED
Samaritan AED

Samaritan AED bestaat in volautomatische en halfautomatische versie: voorzien van een batterij- en elektrodencombinatie met een levensduur van 4 jaar.
Digitale Microscoop
Digitale Microscoop

Digitale Microscoop voor het vergroten van huidletsels. Vergroting tot 200 maal en mogelijkheid tot opslaan van beelden op PC met meegeleverde software
Draadloze Toestellen
Draadloze Toestellen

Draadloze medische toestellen voor gebruik in de artsenpraktijk. ECG, spirometrie, bloedrukmeter en andere diagnostische toestellen zonder kabels.
français | english