Draadloze Toestellen

U hebt het gehad met al die verbindingskabels in uw praktijk?

RDSM biedt u een ruime keuze aan draadloze diagnostische toestellen:

SpiroConnect
SpiroConnect

SpiroConnect is een draadloze spirometer met ongeëvenaarde precisie. De verticale turbine geeft een juister resultaat en moet niet gecalibreerd worden.
BP2 - Bloeddruk - ECG
BP2 - Bloeddruk en ECG monitor

BP02 is een combinatie van een bloeddrukmeter en een ECG monitor. Ideaal voor snelle screening van het ECG en bloeddruk. Met gratis app op de smartphone.
CardioFlex ECG WiFi
CardioFlex ECG WiFi

CardioFlex ECG WiFi is een draadloos 12-kanalig ECG toestel met gevalideerde interpretatie. Het ECG toestel connecteert draadloos met wifi aan PC of app.
OxySmart BT
Saturatiemeter OxySmart BT

De OxySmart BT saturatiemeter is een toestel dat SpO2, PR en de grafiek op zijn scherm weergeeft en via Bluetooth naar de gratis smartphone app kan sturen.
AirBP
AirBP Bloeddrukmeter

AirBP is een bloeddrukmeter die zijn resultaten naar de CheckMe kan sturen of rechtstreeks aan de smartphone kan gekoppeld worden dankzij de gratis app.
VO2 Master
VO2 Master - Ergospirometrie

VO2 Master - betaalbare ergospirometrie binnen ieders bereik. VO2 Master is het kleinste ergospirometrietoestel ter wereld en is geschikt voor veldtesten.
CheckmeO2
CheckmeO2 Saturatiemeter

CheckmeO2 is een saturatiemeter voor spotmetingen of een langdurige, nachtelijke saturatiemeting en heeft een ingebouwde stappenteller voor overdag.
Spot Check Monitor
Spot Check Monitor

Spot Check Monitor meet zowel bloeddruk als zuurstofsaturatie. Het toestel maakt connectie met de gratis app op de smartphone met databeheer en grafieken.
URight TD3128
URight TD3128 Bloeddrukmeter

De URight TD3128 bloeddrukmeter met geheugen en software kan gekoppeld worden met het WiPaM telegeneeskunde platform en is beschikbaar met USB of Bluetooth.
Saturatiemeter 60C
Saturatiemeter 60C

Saturatiemeter 60C is een draadloze saturatiemeter met geheugen en software. Geschikt voor langdurige nachtelijke metingen en telegeneeskunde
CheckMe Tricorder
CheckMe Health Monitor

CheckMe is een toestel dat ECG, spo2, hartslag, systolische bloeddruk, temperatuur en 24-uurs ECG meet en is geschikt voor diagnostisch en thuisgebruik.
Weegschaal BT
Bluetooth Weegschaal

De Bluetooth weegschaal is een precieze personenweegschaal die gewicht en BMI meet, met draadloze connectiviteit en een geheugen voor 4 verschillende personen.
français | english