Saturatiemeters

Ons volledig gamma saturatiemeters. We bieden ook spirometers met geïntegreerde pulsoximeter aan.

Klik op de saturatiemeter voor meer informatie erover.

Fingerpulse Pediatrie
Fingerpulse Oximeter Pediatrie

Pediatrische saturatiemeter fingerpulse oximeter pediatrie, geschikt voor vingerdiameter tussen 8 en 16mm. Bepaling van SpO2 en hartslag bij kinderen.
Fingerpulse Oximeter
Fingerpulse Oximeter Saturatiemeter

Fingertip Saturatiemeter, eenvoudig toestel voor een snelle spotmeting van SpO2 en hartslag. Geschikt voor professionele gebruikers en voor patiënten.
OxySmart
Saturatiemeter OxySmart

De OxySmart saturatiemeter is een eenvoudige pulsoximeter met weergave van SpO2, PR en grafiek. Geschikt voor spotmetingen door arts, verpleging of patiënt.
OxySmart BT
Saturatiemeter OxySmart BT

De OxySmart BT saturatiemeter is een toestel dat SpO2, PR en de grafiek op zijn scherm weergeeft en via Bluetooth naar de gratis smartphone app kan sturen.
Saturatiemeter 50D BT
Saturatiemeter 50D BT

Saturatiemeter 50D BT is een pulsoximeter met bluetooth connectie. Met de WiPaM mobile app kunnen de resultaten naar het WiPaM platform gestuurd worden .
Wristpulse
Wristpulse Oximeter

Wristpulse Oximeter - saturatiemeter met geheugen en software. Ideaal geschikt voor nachtelijke saturatiemetingen en opvolging van slaapapneu.
CheckmeO2
CheckmeO2 Saturatiemeter

CheckmeO2 is een saturatiemeter voor spotmetingen of een langdurige, nachtelijke saturatiemeting en heeft een ingebouwde stappenteller voor overdag.
Saturatiemeter 60C
Saturatiemeter 60C

Saturatiemeter 60C is een draadloze saturatiemeter met geheugen en software. Geschikt voor langdurige nachtelijke metingen en telegeneeskunde
français | english