Sneltesten - Teststrips

RDSM verdeelt een uitgebreid gamma meetapparaten voor bloed chemie waarden. Met een simpele vingerprik kan u met deze toestellen op een snelle en eenvoudige manier glycemie, cholesterolemie, hemoglobinemie en uricemie bepalen.

COVID-19 sneltest AMP
COVID-19 sneltest AMP

De AMP COVID-19 antigen sneltest is de sneltest met de beste specificiteit en sensitiviteit op de markt. De test is goedgekeurd door het FAGG.
Lactaatmeter
The EDGE Lactaatmeter

The Edge lactaatmeter meet het bloedlactaatgehalte. Geheugen voor 300 lactaatmetingen. Zeer betrouwbaar volgens onafhankelijke studies en goedkope strips.
COVID-Influenza sneltest
COVID-19 - Influenza sneltest AMP

De AMP CoV-2 Ag - Flu A+B sneltest laat toe om met 1 staalname zowel SarsCov te detecteren als influenza A en B en geeft resultaat in 15 minuten.
COVID-19 IgG/IgM
COVID-19 IgG/IgM sneltest

De sneltest COVID-19 IgG/IgM detecteert antilichamen in het bloed. De test toont op die manier afweer aan tegen het COVID-19 virus.
Virus collectie kit
COVID-19 Virus Collectie en Transport

Met de virus collectie kit is het mogelijk om om monsters te verzamelen voor de analyse van Covid-19. Ontworpen volgens de WHO aanbevelingen.
BeneCheck Plus
BeneCheck Plus 3-in-1

BeneCheck Plus 3-in-1 meet glucose, cholesterol en urinezuur in een toestel. De strips worden automatisch herkend.BeneCheck Plus 3-in-1
Zwangerschapstest
Urinaire Zwangerschapstest

Urinaire Zwangerschapstest: uiterst gevoelig en volledig terugbetaald. Snel resultaat, hoge sensitiviteit en specificiteit, gebruiksvriendelijke sneltest
Teststrips
Teststrips - sneltesten

Sneltesten voor biochemische en drugscreen teststrips: Infectiologie , gynecologie, bacteriologie, cardiologie, oncologie, latexallergie, drugtesten,...
Cardio Bloedtest
Myoglobine/CK-MB/Troponine bloedtest

Diagnostische bloedtest voor myoglobine, ck-mb en troponine, voor snelle detectie van myocard infarct en betere opvolging en prognose post-infarct.
français | english