Medisch materiaal voor arbeidsgeneeskunde

RDSM heeft jarenlange ervaring met het aanleveren van toestellen voor arbeidsgeneeskundige diensten. Een greep uit ons gamma:

Medisch Materiaal
Medisch Materiaal

Medisch materiaal voor de specialiteiten cardiologie, pneumologie, sportgeneeskunde, arbeidsgeneeskunde en huisartsengeneeskunde, ECG en spirometrie.
Spirometers
Spirometers

Spirometers zijn medische toestellen voor het meten van de longfunctie. Onze diagnostische spirometers hebben een koppeling met het medisch dossier.
ECG Toestellen
ECG Toestellen

ECG toestellen met 12 kanalen en automatische diagnose. 24-uurs ECG holtermonitoring, ECG electrodes en ECG vacuumsystemen.
Bloeddrukmeters
Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters voor thuismeting, voor zorgverstrekkers en 24-uurs bloeddrukmeters. RDSM heeft meer dan 25 jaar ervaring met bloeddrukmeters.
Saturatiemeters
Saturatiemeters

Saturatiemeters voor spotmetingen of met geheugen en software voor nachtelijke metingen. We bieden ook saturatiemeters met Bluetooth en gratis app aan.
Sneltesten
Sneltesten - Teststrips

Sneltesten en POCT toestellen. RDSM biedt u een volledig gamma glucosemeters, cholesterolmeters, hemoglobinemeter, lactaatmeters en sneltesten aan.
Ergospirometrie
Ergospirometrie

Ergospirometrietoestellen: CPET voor pneumologie, cardiologie, fitness, sportartsen en atleten. Betaalbare bepaling van VO2Max, zonder calibratie.
Fietsergometers
Fietsergometers

Fietsergometers die kunnen aangedreven worden door ECG toestellen. Verschillende modellen van de merken Monark en Ergoline zijn beschikbaar.
CheckMe Tricorder
CheckMe Health Monitor

CheckMe is een toestel dat ECG, spo2, hartslag, systolische bloeddruk, temperatuur en 24-uurs ECG meet en is geschikt voor diagnostisch en thuisgebruik.
Huidplooimeter
Huidplooimeter

Aluminium huidplooimeter voor het bepalen van het subcutane vetgehalte. Eenvoudig in gebruik, duidelijk afleesbare en nauwkeurige schaal en stevig.
Samaritan AED
Samaritan AED - Defibrillator

Samaritan AED bestaat in volautomatische en halfautomatische versie: voorzien van een batterij- en elektrodencombinatie met een levensduur van 4 jaar.
Weegschaal BT
Bluetooth Weegschaal

De Bluetooth weegschaal is een precieze personenweegschaal die gewicht en BMI meet, met draadloze connectiviteit en een geheugen voor 4 verschillende personen.
Draadloze Toestellen
Draadloze Toestellen

Draadloze medische toestellen voor gebruik in de artsenpraktijk. ECG, spirometrie, bloedrukmeter en andere diagnostische toestellen zonder kabels.
français | english