Medisch Materiaal

Medisch materiaal voor cardiologie, pneumologie, sportgeneeskunde, arbeidsgeneeskunde en huisartsengeneeskunde. De meeste van deze medische gebruiksmaterialen kunnen gebruikt worden met onze medische apparatuur.

COVID-19 sneltest AMP
COVID-19 sneltest AMP

De AMP COVID-19 antigen sneltest is de sneltest met de beste specificiteit en sensitiviteit op de markt. De test is goedgekeurd door het FAGG.
COVID-Influenza sneltest
COVID-19 - Influenza sneltest AMP

De AMP CoV-2 Ag - Flu A+B sneltest laat toe om met 1 staalname zowel SarsCov te detecteren als influenza A en B en geeft resultaat in 15 minuten.
COVID-19 IgG/IgM
COVID-19 IgG/IgM sneltest

De sneltest COVID-19 IgG/IgM detecteert antilichamen in het bloed. De test toont op die manier afweer aan tegen het COVID-19 virus.
Virus collectie kit
COVID-19 Virus Collectie en Transport

Met de virus collectie kit is het mogelijk om om monsters te verzamelen voor de analyse van Covid-19. Ontworpen volgens de WHO aanbevelingen.
Sneltesten
Sneltesten - Teststrips

Sneltesten en POCT toestellen. RDSM biedt u een volledig gamma glucosemeters, cholesterolmeters, hemoglobinemeter, lactaatmeters en sneltesten aan.
Respiratoir Circuit
Respiratoire Circuits

RDSM verdeelt het gamma van Hans Rudolph, wereldleider op het gebied van accessoires voor respiratoire circuits en calibratiespuiten voor spirometers.
ECG Elektroden
ECG Elektroden

ECG elektroden voor professionneel gebruik. ECG kabel en plakelektroden, peertjes/klemmen en vacuumelektroden, geschikt voor rust- en inspannings-ECG.
Accessoires
Spirometrie Accessoires

Spirometrie Accessoires: calibratiespuit, mondstukken, neusknijpers, filters, wegwerpturbines en vervangstukken voor onze spirometers
Zwangerschapstest
Urinaire Zwangerschapstest

Urinaire Zwangerschapstest: uiterst gevoelig en volledig terugbetaald. Snel resultaat, hoge sensitiviteit en specificiteit, gebruiksvriendelijke sneltest
Teststrips
Teststrips - sneltesten

Sneltesten voor biochemische en drugscreen teststrips: Infectiologie , gynecologie, bacteriologie, cardiologie, oncologie, latexallergie, drugtesten,...
Cardio Bloedtest
Myoglobine/CK-MB/Troponine bloedtest

Diagnostische bloedtest voor myoglobine, ck-mb en troponine, voor snelle detectie van myocard infarct en betere opvolging en prognose post-infarct.
français | english