Medisch Materiaal

Medisch materiaal voor cardiologie, pneumologie, sportgeneeskunde, arbeidsgeneeskunde en huisartsengeneeskunde. De meeste van deze medische gebruiksmaterialen kunnen gebruikt worden met onze medische apparatuur.

AMP COVID-19 sneltest
AMP COVID-19 sneltest

De AMP COVID-19 antigen sneltest is de sneltest met de beste specificiteit en sensitiviteit op de markt. De test is goedgekeurd door het FAGG
COVID-19 Antigen test
COVID-19 Antigen sneltest

De Nadal Covid-19 antigen test laat een snelle screening toe voor COVID-19. De testen worden per 20 stuks geleverd met bijhorende neusswabs.
COVID-19 IgG/IgM
COVID-19 IgG/IgM sneltest

De sneltest COVID-19 IgG/IgM detecteert antilichamen in het bloed. De test toont op die manier afweer aan tegen het COVID-19 virus.
Virus collectie kit
COVID-19 Virus Collectie en Transport

Met de virus collectie kit is het mogelijk om om monsters te verzamelen voor de analyse van Covid-19. Ontworpen volgens de WHO aanbevelingen.
Respiratoir Circuit
Respiratoire Circuits

RDSM verdeelt het gamma van Hans Rudolph, wereldleider op het gebied van accessoires voor respiratoire circuits en calibratiespuiten voor spirometers.
ECG Electrodes
ECG Electrodes

ECG electrodes bestaan in verschillende vormen. RDSM biedt een volledig gamma ECG electrodes aan: plakelectrodes, peertjes/klemmen en vacuumelectrodes.
Accessoires
Spirometrie Accessoires

Spirometrie Accessoires: calibratiespuit, mondstukken, neusknijpers, filters, wegwerpturbines en vervangstukken voor onze spirometers
Zwangerschapstest
Urinaire Zwangerschapstest

Urinaire Zwangerschapstest: uiterst gevoelig en volledig terugbetaald. Snel resultaat, hoge sensitiviteit en specificiteit, gebruiksvriendelijke sneltest
Teststrips
Teststrips nal von Minden

Sneltesten voor biochemische en drugscreen teststrips: Infectiologie , gynecologie, bacteriologie, cardiologie, oncologie, latexallergie, drugtesten,...
Cardio Bloedtest
Myoglobine/CK-MB/Troponine bloedtest

Diagnostische bloedtest voor myoglobine, ck-mb en troponine, voor snelle detectie van myocard infarct en betere opvolging en prognose post-infarct.
français | english