rdsm

Bloeddrukmeter UA 767 Plus

Professionele precisie

Partikulieren kunnen deze bloeddrukmeter kopen op onze site bloeddrukmeter.be

  • Nauwkeurige bloeddruk-meetresultaten via de oscillometrische methode
  • Eenvoudig uw bloeddruk meten met 1 toets bediening ua767Plus_Bloeddukmeter
  • Klinisch gevalideerd volgens de BHS: A/A criteria
  • Klinisch gevalideerd volgens AAMI
  • Extra groot display
  • IHB (Irregular Heart Beat) indicator
  • Laatste meting wordt getoond bij het aanzetten van het apparaat
  • SlimFit Cuff voor een maximaal comfort tijdens de bloeddrukmeting
  • Bloeddruk Indicator volgens de WHO criteria
hypertensie_WHO

Bloeddruk Indicator: de WHO (World Health Organization) classifieert bloeddruk in 6 stadia. De UA-767Plus toont automatisch na elke meting in welk stadium uw bloeddruk zit (van Optimaal tot Ernstige Hypertensie)

Clinically validated according to BHS (British Hypertension Society) standard and AAMI (Association for the Advancement of Medical Instrumentation) criteria

Blood Pressure Monitoring, Vol. 5, No. 4, October 2000

Wat is de BHS validatie?

Er zijn op de markt enorm veel electronische bloeddrukmeters te verkrijgen. Niet alle bloeddrukmeters zijn van dezelfde kwaliteit, er zijn er zelfs veel van erg bedenkelijke kwaliteit. Om een onderscheid te maken tussen de goede en minder goede bloeddrukmeters heeft de British Hypertension Society een protocol opgesteld voor het testen van de kwaliteit van bloeddrukmeters.

Aan de hand van de resultaten van deze testen wordt een score gegeven aan de geteste bloeddrukmeter. Deze score wordt uitgedrukt als een letter van A tot D, waar A het beste resultaat is en D het slechtste: < resultaat systolische bloeddruk / resultaat diastolische bloeddruk >.

Bloeddrukmeters met score A/A scoren dus het best, zowel op de bovendruk als op de onderdruk. Bloeddrukmeters met een C of een D in de score worden afgeraden.

Naast de BHS zijn er ook nog 3 andere onafhankelijke instanties die bloeddrukmeters testen: AAMI (Advancement of Medical Instrumentation), Gutesiegel en EHS (International Protocol van de European Hypertension Society).

Het is sterk aan te raden om voor de aanschaf van een bloeddrukmeter na te gaan of deze 'klinisch gevalideerd' is, en niet enkel 'klinisch getest' (validatie beschikbaar op aanvraag).

De UA767Plus bloeddrukmeter heeft BHS validatie A/A en voldoet aan de AAMI criteria.

Partikulieren kunnen deze bloeddrukmeter kopen op onze site bloeddrukmeter.be

Schrijf u in op de RDSM nieuwsbrief voor de laatste nieuwigheden en promoties!

© 2004-2019 RDSM nv