rdsm

Jabes - Electronische Stethoscoop

JABES Life Sound System is een supermodern Auscultatie Systeem dat bestaat uit de JABES Electronische Stethoscoop en de JABES Life Sound Analyzer software.

JABES Electronische Stethoscoop

jabes stethoscoopJABES Electronische Stethoscoop versterkt de lichaamsgeluiden tot 20 maal. Een 20 voudige versterking van deze geluiden laat de dokter toe om geluiden waar te nemen die normaal verborgen blijven bij gebruik van een conventionele stethoscoop, zoals de hartslag van een 5 maanden oude foetus. JABES onderdrukt hand tremor en omgevingsgeluiden.

De stethoscoop geeft de mogelijkheid tussen Bell, Diaphragma of Wide modus en heeft 7 volume niveaus. JABES heeft een actieve werkingsduur van 60 uren op 2 AAA batterijen en kan ook aangesloten worden op het electriciteits netwerk via een DC 3V adapter.

De JABES Elektronische Stethoscoop herinnert zich het laatst gebruikte volume en modus en de knoppen van de stethoscoop zijn gekozen voor een optimale bediening van volume en modus.
JABES Life Sound System is zo krachtig dat de patiënten zelfs hun kleren niet moeten uittrekken.
Jabes schakelt zichzelf automatisch uit indien hij niet gebruikt wordt en geeft een aanduiding bij lage batterij spanning.

JABES Elektronische Stethoscoop werd ontwikkeld om het gewicht en het gevoel van een gewone stethoscoop zoveel mogelijk te imiteren. Zonder batterijen weegt hij slechts 170g en hij is 73 cm lang.

 

JABES Life Sound Analyzer software

JABES Life Sound System staat de dokter toe om de lichaamsgeluiden van de patiënten direct in de PC op te slaan voor het bestuderen van het phonocardiogram.

jabes softwareMet de gepatenteerde JABES Life Sound Analyzer kunnen hart en long geluiden en de hartslag in real time gezien worden. De hartfrequentie wordt automatisch berekend door de software.

Lichaamsgeluiden kunnen opgenomen worden op een cassette of CD of in de PC opgeslagen worden in MP3 formaat voor latere analyse.

De lichaamsgeluiden kunnen via internet verzonden worden voor een tweede opinie of voor Clinical Trials.

In het software pakket zit ook een database met auscultatiegeluiden.

 

Systeem vereisten Jabes Life Sound Analyzer PC software:

Pentium of beter
Windows 98 of hoger
64 MB geheugen
150 MB harde schijf

Schrijf u in op de RDSM nieuwsbrief voor de laatste nieuwigheden en promoties!

Copyright © 2004-2018 RDSM nv